Contact

Op onze contactpagina vind je vanzelfsprekend de mogelijkheid om contact te zoeken met de verschillende aanspreekpunten van onze gemeente. Denk bijvoorbeeld aan zaken als zaalverhuur, of vragen over ons liturgisch centrum, waarvoor je contact kunt opnemen met onze koster.

Heb je vragen met betrekking tot (leden)administratie? Neem dan contact op met de scriba.

Predikant

Sinds 2021 heeft onze gemeente weer een eigen predikant: Ds. W.J. (Willem Jan) van de Velde. In zijn eerste preek als predikant vertelde hij dat hij iedere zondag komt vertellen over de gekruisigde Jezus Christus. ,,Want”, zegt hij, ,,wie in Hem gelooft, ontvangt vergeving, eeuwig leven en een toekomst vol van hoop. Ik wil niets anders dan dit goede nieuws vertellen en een perspectief bieden van geloof, hoop en liefde in een wereld waarin ongeloof, wanhoop en liefdeloosheid zo aanwezig zijn.” Dit vertelde Ds. Van de Velde tijdens een interview door De Gelderlander (het artikel lees je hier).

Wil je meer weten over deze kerk, doorpraten over geloof, of heb je vragen over de kerkdiensten? Neem dan contact op met onze predikant.

ds. W.J. van de Velde

Haverdreef 10
7006 LJ Doetinchem

predikant@cgkdoetinchem.nl

06-30851102

Koster

De koster is verantwoordelijk voor allerlei facilitaire taken om zowel het kerkgebouw als de liturgie te ondersteunen. Voor praktische aangelegenheden is hij het aanspreekpunt. Dat geldt ook voor vragen over (zaal)huur en het bezoeken van de diensten door grote groepen.

De koster van onze gemeente is Arie Verbruggen. Mocht je vragen hebben die aan de koster geadresseerd zijn, verzoeken we je om contact met hem op te nemen.